Ce spun procurorii despre ancheta în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian?

petrica mitu stoian canta

Moartea artistului de muzică populară face obiectul unui dosar penal în care se caută vinovații pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă. Ce detalii noi au oferit astăzi anchetatorii?

Au existat zvonuri că, într-o primă fază, că familia lui Petrică Mîțu Stoian ar fi refuzat efectuarea necropsiei. Din momentul în care pe fir au intrat procurorii, necropsia a devenit un element-cheie în desfășurarea anchetei. Așadar, trupul neînsuflețit a fost autopsiat ieri, imediat după deschiderea dosarului pentru ucidere din culpă, iar abia apoi familia artistului l-a putut prelua pentru a-l duce la Craiova, acolo unde va fi înhumat mâine.

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

„În funcție de dinamica administrării probatoriului, activitate specifică fazei de urmărire penală a procesului penal, având în vedere că la acest moment procesual nu pot fi făcute alte precizări fără a exista riscul de a fi afectat mersul anchetei penale, urmează ca imediat ce stadiul cercetărilor va permite să fie emis un nou comunicat, raportat la necesitatea informării cetățenilor cu privire la cazurile de interes public.”, mai spun anchetatorii în informarea transmisă astăzi.