Ce s-a tăiat din înregistrarea cu adjunctul Poliției din Caraș-Severin care a scandalizat România?

dragomir ioan

Comisarul-șef Aurel Coman a fost deconspirat de sindicaliștii de la Europol amenințând un polițist din subordine pentru că ar fi fost prea aspru cu transportatorii de material lemnos care încalcă legislația. Prefectul de Caraș-Severin e deocamdată rezervat, înregistrarea fiind trunchiată!

„Polițiștii sunt mustrați pentru că și-au făcut datoria și au sancționat transportatorii care încalcă legislația și distrug drumurile din județ, dar și pe cei care golesc pădurile de materialul lemnos, în mod fraudulos, în contextul în care la acest moment distrugerea fondului forestier constituie amenințare la adresa securității naționale a României. Deranjul este că polițiștii nu țin cont de cercurile relaționale și cârdășia dintre șefii din poliție și patronii firmelor «preferențiale». În mod evident, conducerea IGPR nu va lua nicio măsură pentru că și în alte cazuri din trecut, prin Direcția Control Intern, i-a albit și «cercetat» de i-au scos fără de pată și «fără a se impune luarea unor măsuri disciplinare»”, e comentariul celor de la Europol care însoțește montajul în care se aude cum Coman amenință cu unele lucruri.

gif card de energie dacus 1000x100

Informații ce au depășit sediul Poliției din Caraș-Severin spun că înregistrarea e veche, de vreo doi ani, și că e prelucrată, că lucrurile ar fi scoase din context. Mai exact, că adjunctul IPJ s-ar fi legat de faptul că polițistul respectiv ar fi acționat preferențial. Sunt însă și voci care spun că Aurel Coman a mai făcut și altele și că nu merită o funcție atât de importantă în Inspectoratul Județean de Poliție. Pentru că povestea e departe de a fi lămurită, prefectul de Caraș-Severin a preferat o poziție rezervată. „Nu știu exact cum s-au derulat treburile acolo. Din câte am înțeles eu, ce a apărut în presă este o parte din înregistrare. Eu aș zice să așteptăm, să vedem dacă se va publica înregistrarea integrală, să vedem ce este acolo și, mai ales, să așteptăm concluziile și măsurile pe care le dispune Ministerul Afacerilor Interne. Din presă am văzut că și cei de la Europol sunt un pic supărați deoarece li s-a cerut înregistrarea integrală, cred că de aici pleacă oarecum problema. Să așteptăm concluziile anchetei!”, a spus Ioan Dragomir.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/