„Ce s-a întâmplat la Anina a arătat mai mult ca o plenară comunistă! Oamenii ăștia au decență?”

dunca premiu excelenta (2)

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, e făcut praf după ce a urcat pe scenă să ridice un premiu de excelență pentru cum ar fi dezvoltat turismul în Banatul Montan în primul său an de mandat.

Adrian Torma n-a mai rezistat și a comentat în termeni duri ridicolul de la Anina. E trist ce se întâmplă. Ce s-a întâmplat la Anina a arătat mai mult ca o plenară comunistă în care s-au împărțit premii. Unii oameni au meritat, dar nu știu cum s-au simțit ei puși la același nivel cu personaje gen Dunca. Eu am mai văzut plenare comuniste la PNL. Cred că toți am rămas oripilați de modul în care președintele PNL, Cîțu, spunea că nu va face niciodată alianță cu PSD și dintr-o dată PSD e bun. Oamenii ăștia au decență?! Mai au minimul bun-simț?! Ceea ce s-a întâmplat la Anina este din povestea lor, din filmul pe care îl trăiesc zi de zi. Îmi pare rău de acei oameni de calitate, cum e Brian Filimon. În 2024 sunt foarte mari șanse ca PNL să prindă în cel mai bun caz locul 3, deși e posibil să cadă pe locul 4. Și USR și AUR s-ar putea să-i bată!”, a afirmat Adrian Torma la Express Live.

Social-democratul mai spune că românii, cărășenii au avut așteptări mari după ce liberalii au promis să dezvolte România în mod spectaculos. Astăzi ar ajuns chiar ei să fie nemulțumiți, remarcă Adrian Torma: „Cunosc liberali care bagă capul în pământ de rușine pentru că sunt puși în situații în care trebuie să accepte oameni care nu au avut valoare sau situație cum s-a întâmplat la Consiliul Județean, cu consilieri veniți de la  PSD și care îi înjurau cu câteva luni înainte. E ireal ce se întâmplă. E o poveste tristă, în care suntem amorțiți și nu avem curajul să ne uităm în oglindă să ne vedem defectele. Real vorbind, n-au făcut absolut nimic la nivel național, în județ au bătut toba dând în PSD și s-a dovedit că au făcut greșeli incredibile.”

1000x100 (5)