Adrian Torma: „Sunt un jucător de echipă și accept că Ion Dragomir a fost cea mai bună soluție!”

torma adrian psd moldova noua

Liderul PSD de la Moldova Nouă și-ar fi dorit să revină în prim-planul scenei politice ca reprezentant al Guvernului în Caraș-Severin.

Numele fostului primar de la Dunăre s-a aflat printre cele vehiculate în cadrul organizației PSD Caraș-Severin pentru funcția de prefect, pe care Hurduzeu și Mocioalcă au obținut-o în urma negocierilor din cadrul coaliției de guvernare. În final s-a optat pentru Ion Dragomir, cel care tocmai obținuse în instanță dreptul de a reveni în funcția de șef al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Timișoara.

Faptul că nu sunt prefect, dar că PSD a primit această funcție pe mine nu mă deranjează, chiar mă bucură. Era important să fie cineva de la noi din partid. Faptul că numele meu s-a vehiculat și opinia publică a fost în general pro prezenței mele la Prefectură m-a bucurat. M-ar fi onorat să fiu prefect al județului Caraș-Severin, dar sunt încă tânăr, mai există timp. Domnul Dragomir este un vechi camarad pesedist, n-a fost prezent în județ în ultima perioadă pentru că a deținut alte poziții, dar cred că are experiența și expertiza pentru această funcție. Aceste funcții care sunt numite, nu sunt alese, sunt un joc al negocierilor. Eu sunt un jucător de echipă și accept că aceasta a fost cea mai bună decizie.”, a comentat Adrian Torma la Express Live.