Ce aveți, bă, cu Orban?

Bă, cârcotașilor, din câte văd, vi s-a pus pata pe prim-ministrul României. Păi de ce? Că e sfârșit de săptămână și de pandemie, iar voi nu mai aveți pe cine bârfi în ziare? Ați terminat cu Vela și ați sărit repede pe Ludovic Orban. Ca ulii și șacalii, doar, doar veți stârni furtuna și se va crea o criză morală care să ducă la demisia premierului sau la demiterea Guvernului. Asta-i ciuciu ce vreți voi, bă. Nu veniți cu chestii de astea de doi bani, cu fotografii făcute de nu știu ce cioclofender pesedisat infiltrat în rândul liberalilor pe post de agent secret.

Pe altul nu ați găsit să-l luați la împins vagoane? Dar, de fapt, ce așteptări să am de la voi, bă? De Iliescu nu v-a plăcut că făcuse practica la mausoleul lui Ilici din Piața Roșie, de Constantinescu nici atât, că ăsta la sfârșit de mandat s-o plâns ca o muiere pe care o bate bărbatul securist de trei ori pe zi, iar seara o culca flămândă, flămândă. Năstase merita, dar nici chiar așa, că și el vă pusese să-i numărați ouăle. De Băsescu, care juca cu pirandele de mama focului, iar nu v-a fost drag. Și pentru ce? Pentru că o avea pe Elena Udrea lângă el. Păi ce-ați fi vrut să facă, să se fi plimbat de mână cu Cocoș, să fi avut voi motiv să bârfiți că, vezi Doamne, Băselu e pe invers? Hai, să fim serioși. Că nici de Ponta nu v-a plăcut. Că de ce i se spunea micul Titulescu, că o dată sau de mai multe ori, fusese văzut ieșit din ferma de la Cornu a lui Adrian Năstase, că… Să nu mai vorbim de Dragnea, pe motiv că-și luase nevastă tinerică și un ostrov la Dunăre, dar mai ales de Veorica Dăncilă.

Cu Dăncilă vă dau iarăși dreptate. Păcat că a picat, că aveați de bârfit până la epuizare. Dar nu înțeleg ce aveți cu Ludovic Orban. Nu mai are voie omul să bea un ștamplu de whiskey ori o berică de ziua lui? Să fi fumat și să fi băut cu masca pe față? Ce ați fi vrut să facă, să fi stat cu un pahar cu apă rece în față și să sărbătorească împlinirea unei vârste rotunde, ca să dea bine în poză? Ce, bă, premierul României e doar de un pahar cu apă rece? Nu fiți cârcotași, domnilor căci om este și Ludovic al nostru. Și ce dacă i-au postat poza pe Facebook? Bine au făcut, că tot timpul ne vorbește de transparența deciziilor luate în guvern, când vine vorba de licitațiile cu încredințare directă. Na, sunteți culmea, păi dacă e cu încredințare directă, cui să le fi dat, pesediștilor care au furat destul până acum? Lasă-i și pe alții să trăiască, că de aia s-au zbătut să ajungă la putere. Gata, bă, cu prostiile. Decât să trăncăniți vrute și nevrute, mai bine gândiți-vă cum să vă scoateți afacerile din rahatul ăsta în care v-au băgat, nu spun cine, ce terapii ar trebui să urmați, să vă vitaminizați, că ieșiți gălbejiți rău din pandemia asta care nu se mai termină. Lăsați-l pe Orban în pace să-i tihnească berica măcar de ziua lui, că, de luni, parcă vă văd că iar vă rugați de el să vă dea. Ce?

Cum ce? Speranța de doi bani, singurul lucru care nu va muri niciodată în România.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/