Ce au încercat Nelu Popa și Silviu Hurduzeu nu era o soluție!

po 1000x100px (3)
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, schimbă direcția drumului de legătură dintre Reșița și autostradă!

Primarul Reșiței și fostul șef al administrației județene și-au dat mâna la un moment dat pentru a scurta drumul dintre reședința de județ și A1, lucru absolut necesar pentru ca investitorii importanți să nu mai ocolească județul Caraș-Severin. Pentru asta, era obligatorie o intervenție la pasajul CFR de la Ezeriș. Atât Popa, cât și Hurduzeu au căutat rezolvare la Regionala CFR Timișoara, la Ministerul Transporturilor, dar în zadar. Nicio pierdere, spune acum Romeo Dunca.

expresb 1000x100

Nu era o soluție, nu pe acolo trebuie să circule traficul greu. Satele alea liniștite nu trebuie supuse la un astfel de trafic. Soluția este să ne cuplăm la autostradă pe via Berzovia sau direct la Topolovăț. Prea mic amănuntul ca să mobilizezi atenția Ministerului Transportului sau a CFR-ului pentru asta. Atenția CFR-ului am focusat-o și modifică masterplanul lor de transport feroviar. Iată că se face noua linie ferată Reșița-Timișoara. I-am convins. Proiectul SF, cum îl consideră unii, este SF doar datorită locomotivei cu hidrogen, că în rest nu e SF. 250 de milioane de euro din cele alocate țării și gata!”, a explicat președintele CJ.

1000 x 200 gif
upt 1000x100