CCIAT susține și promovează arta contemporană! Vernisajul expoziției „Drumul spre Centru”, eveniment de excepție în peisajul cultural timișorean!

Din dorința de a promova o economie prietenoasă față de resursele culturale și artistice autohtone și având în vedere numărul tot mai mare al antreprenorilor consumatori de artă contemporană, CCIAT susține și promovează creația artistică și creatorii de artă. Astfel, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită bănățenii la o întâlnire aparte cu o artistă plină de talent și sensibilitate.

De formație economist și jurist, director al Oficiului Registrului Comerțului Timiș, Lelia Floarea Brînda a reușit prin talent, dăruire și pasiune să convertească cifrele în culori, în imagini artistice, fiind astăzi un artist plastic recunoscut, membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din România Filiala Timișoara.

Prima sa expoziție personală de anvergură lansată sub genericul „ORIGINI”, împreună cu volumul de versuri „Scară de iriși”, a avut loc în decembrie 2016, la Muzeul de Artă al Banatului. În acești trei ani, artista a absolvit masterul la Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara, specialitatea Sculptură materie și concept.

„DRUMUL SPRE CENTRU” îmbină elemente prelucrate din expoziția „ORIGINI” cu lucrări inedite de sculptură în ceramică.

Evenimentul are loc în data de 5 decembrie, începând cu ora 18.00, la Galeria Helios din Timișoara, Piața Victoriei nr. 6.

Curator: Nicolae Moldovan

Prezintă: Lector univ. dr. Gabriel Kelemen