Cazuri noi de infectați cu coronavirus la Spitalul din Caransebeș. Pacienții au febră și modificări la nivelul plămânilor!

stiri Timisoara si Resita publicitate online untitled design set 970x90 px

Revin cazurile de pacienți infectați cu coronavirus la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Dacă în 30 iunie a fost internat primul pacient, aseară au mai ajuns la Compartimentul de Urgențe alți doi.

Potrivit managerului unității medicale, Adrian Cican, pacienții prezintă febră și în urma investigațiilor radiologice, există modificări la nivelul plămânilor.

Pe lângă pacientul în vârstă de 54 de ani internat în data de 30 iunie, aseară au mai fost internați alți doi pacienți cu simptome de coronavirus, care au și fost depistați pozitiv la test. Este vorba de o bătrână de 82 de ani din Caransebeș și de un bărbat de 50 de ani din Mehadia. Toți sunt stabili, însă prezintă febră și schimbări la nivelul plămânului, în urma investigațiilor efectuate de noi”, ne-a declarat Adrian Cican.

publicitate ziar expresb 1000x100

Managerul a mai precizat că cei trei pacienți sunt sub tratament, iar în aceste zile se efectuează teste și pe rudele pacienților, care au intrat în contact cu ei, stabilite în urma anchetei epidemiologice.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/