Cazuri de coronavirus la Poliția Rutieră Timiș! Doi angajați, depistați pozitiv

De la ultima raportare, transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost confirmate, în județul Timiș, 45 de noi cazuri de coronavirus. În statistică au fost incluși și doi angajați ai Poliției Rutiere Timiș.

Din primele informații este vorba despre o persoană care lucrează la Biroul Rutier, iar celalată, la Biroul de Drumuri Naționale. Surse din cadrul IPJ Timiș spun că în instituție sunt respectate măsurile de protecție, angajații poartă măști, iar ancheta epidemiologică este în desfășurare. Spațiile în care lucrează cele două persoane vor fi igienizate, iar medicii epidemiologi vor stabili și care sunt contacții direcți ai polițiștilor.

Vă reamintim că, în luna mai, un alt angajat al IPJ Timiș a fost confirmat cu COVID-19. Acesta a fost internat la Spitalul „Victor Babeș”, din Timișoara, dar ulterior a fost declarat vindecat după două testări negative. Au fost identificați și cinci contacți direcți, dar din cadrul altor instituții ale Ministerului Afacerilor Interne deoarece s-a lucrat în echipe mixte în starea de urgență.