Căutată de polițiști! A plecat la școală și nu s-a mai întors

barro ana denisa

O fată de 13 ani din Reșița a plecat la școală și nu s-a mai întors în centrul de asistență socială unde este instituționalizată. Cei care pot oferi detalii despre minoră sunt rugați să sune la 112.

Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată astăzi, în jurul orei 18.00, de către un educator din cadrul unui centru de asistență socială despre faptul că Ana-Denisa Barro nu a revenit astăzi la centru de la școala unde este elevă. Minora a plecat în repetate rânduri și a revenit ulterior la centru.

Polițiștii cărășeni efectuează acum căutări în vederea depistării fetei de 13 ani.

Semnalmente: 1,60 metri înalțime, ochi negri, păr negru.

La momentul plecării din centru minora purta un hanorac de culoare gri, o geacă de culoare neagră, blugi de culoare neagră și adidași de culoare albastră.

Imediat după sesizare, polițiștii au efectuat căutări în zona gărilor, autogărilor, parcurilor, la unități medicale, precum și în alte locuri, în vederea depistării cât mai rapide a minorei. Deocamdată, fără succes.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE, sâmbătă, ora 8.30

Polițiștii au găsit-o pe minoră. Fata nu a fost victima vreunei infracțiuni.