Câte ore lucrează Alin Nica într-o zi?

alin nica asddfdgfdg

Alin Nica îi răspunde deputatului PSD de Timiș, Alfred Simonis, care îl acuza că ar lucra doar o oră pe zi. „Cred că din birou, relația cu omul are de suferit”, a spus liberalul, explicând astfel deplasările dese pe care le face pe teren. 

„Nu ştiu ce impresie are deputatul Alfred Simonis despre ce trebuie să facă un primar sau un preşedinte de consiliu judeţean, însă eu cred că dacă el este obişnuit cu munca de birou, cei care sunt în executiv trebuie să fie mai mult pe teren, trebuie să aducă proiecte, finanțări, să creeze relaţii, să urmărească constructorii pe şantier, să discute cu oamenii. Cred că din birou, relaţia cu omul are de suferit, or, dacă domnul Simonis așa vede relația de la București, de acolo, din vârful Palatului Parlamentului, pe care ar trebui să o aibă un om politic cu cetățeanul, eu nu-i împărtășesc aceeași viziune.”, a declarat Alin Nica, președintele CJ Timiș.

Întrebat câte ore lucrează totuși într-o zi, Alin Nica a declarat: „Cât e necesar. Nu am stat să cuantific… Programul este vizibil, este publicat pe site-ul consiliului județean în fiecare săptămână, agenda mea personală cu toate întâlnirile și cu toate deplasările pe care le am în interesul consiliului județean și al județului Timiș”. 

Vă reamintim, în urmă cu o săptămână, deputatul PSD Alfred Simonis l-a acuzat pe Alin Nica de faptul că petrece prea puțin timp la locul de muncă, într-un context legat de nemulțumirile care vizau blocajul de pe șantierul DJ 691.

„Îi vom cere preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, să vină la serviciu, să stea mai mult de o oră la serviciu, în zilele în care vine, să-şi asume pentru încă doi ani de mandat conducerea acestei instituţii (…). De săptămâna viitoare (cea în curs, n.r.) social-democraţii judeţeni vor organiza proteste autorizate în faţa Palatului Administrativ şi pe şantierul Timişoara – Dumbrăviţa – Autostrada Vestului, pentru a-i atrage atenţia liderului administraţiei judeţene asupra problemelor judeţului şi a responsabilităţii pe care acesta o are faţă de mandatul primit de la timişeni.”, declara, la acea dată, Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

CITEȘTE ȘI: Se caută constructor pentru lărgirea drumului spre A1