Cătălin Radu, om de afaceri: „Sunteți niște cerșetori de voturi care în schimb nu oferiți nimic decât promisiuni”

De ani întregi se tot spune că turismul reprezintă șansa județului Caraș-Severin pentru ieșirea din colapsul economic de care are parte de ani și ani. Cătălin Radu, cunoscutul om de afaceri reșițean, a răbufnit și i-a pus la zid pe cei care ar fi trebuit să se ocupe de bunăstarea județului mai mult decât de numărarea voturilor, dar și pe cei care, la fel ca el, au afaceri în Văliug, însă aleg să nu se revolte. 

Cu două zone de munte mult căutate – Semenic și Muntele Mic – cu Clisura Dunării, parcuri naționale și rezervații naturale, cu lacuri de munte, cu trasee montane de un pitoresc aparte și cu o stațiune – Băile Herculane – considerată cândva perla Imperiului Austro-Ungar, Caraș-Severin se zbate între declarațiile sforăitoare și neputința celor care s-au perindat la conducerea județului timp de 30 de ani.

Mediul de afaceri resimte din plin această perpetuă stare de indiferență și neputință, mai ales în această perioadă dominată de criza sanitară în care sprijinul statului nu se vede.

Sătul de ce se întâmplă în jurul său, cunoscutul om de afaceri reșițean, Cătălin Radu, a răbufnit într-o postare pe Facebook.

„Toată lumea vorbește de Văliug ca de Mamaia Banatului, dar noi suntem varză ca și infrastructură. Este a treia oară săptămâna aceasta când se ia curentul (mult timp) și noi, care avem restaurante, cazări, plaja plină, iar prețurile sunt dure (doar suntem Văliug), ce le spunem clienților? Ce scuze să inventăm? Noi, care ne promovăm Banatul de Munte, ce le oferim clienților care cheltuie bani și vin de la sute de kilometri, dacă nu suntem în stare să le oferim minimul necesar: CURENTUL”, se întreabă amar omul de afaceri.

expresb 1000x100

Plecând de la aceste realități triste, Cătălin Radu pune tunurile pe cei care au condus și conduc destinile României, pentru neimplicarea lor în dezvoltarea industriei turismului.

„Fosta, actuala și viitoarea putere (politică), sunteți niște cerșetori de voturi care în schimb nu oferiți nimic decât promisiuni. Nu vreau să intru momentan în polemici cu voi (dar dacă va fi cazul, voi intra) că vă cunosc pe toți și sunteți niște bulangii. Eu nu am nevoie de voturi, ci de clienți mulțumiți. Diferența dintre mine și voi este că eu nu am nimic de pierdut, dar voi??? Singurul lucru care ne poate scoate din căcat ca și județ este turismul și voi vă certați pe ciolan și nu faceți nimic. Este vorba de toate zonele turistice: Văliug, Semenic, Trei Ape, Clisura Dunării etc.

Voi, cei din Văliug, cu afaceri, nu ziceți nimic și mă sunați pe mine. Exprimați-vă punctul de vedere public pentru că de aia trăim într-o țară democratică.

Este prima mea postare cu iz politic din viața mea pentru că eu sunt apolitic și aș vrea să fie și ultima!!!”, își încheie postarea Cătălin Radu.