“USL nu se întoarce în băncile Parlamentului!”

Preşedintele tinerilor social-democraţi din Caraş-Severin consideră că instalarea noului Guvern Ungureanu nu este decât o cosmetizare a PD-L prin care se încearcă oprirea protestelor din întreaga ţară, proteste care continuă şi astăzi, chiar dacă numărul celor din stradă este tot mai mic.

În opinia lui Hogea, demisia premierului Boc şi a întregului său cabinet nu a schimbat nimic. “Guvernanţii USL vor protesta în continuare pentru că PD-L nu face altceva decât să-şi bată joc de populaţie. Tocmai de aceea, USL nu se va întoarce în băncile Parlamentului decât dacă se vor accepta condiţiile impuse pentru întoarcerea la dialog”, a declarat preşedintele TSD Caraş-Severin.

Social-democratul critică şi campania de denigrare a parlamentarilor USL demarată de PD-L, care constă în împărţirea a mii de fluturaşi prin care se doreşte a se demonstra faptul că senatorii şi deputaţii PSD şi PNL sunt chiulangii de top. “Nu ştiu de unde au asemenea fonduri uriaşe de a face această campanie de denigrare a parlamentarilor USL. În schimb, puterea a refuzat sistematic să impună starea de urgenţă în judeţele afectate de căderile de zăpadă. Guvernul Ungureanu face în continuare aceleaşi jocuri. USL a cerut demiterea a şapte prefecţi, mă refer la cei din judeţele în care au fost probleme grave. Dacă Băsescu mai are vreun pic de bun simţ, ar trebui şi el să plece”, a mai spus Cătălin Hogea.