Cât tupeu! Chebuțiu îi cere Poliției să-i păzească patrimoniul luat cu japca de la UCMR!

Din spatele gratiilor, acolo unde petrece cinci ani pentru afacerea penală prin care statul român ar fi urmat să fie păgubit cu 60 de milioane de euro, și judecat pentru că a constituit un grup infracțional ce a avut ca scop devalizarea UCM Reșița, Adrian Chebuțiu întrece orice limită!

Adrian Chebuțiu, soția sa Lăcrimioara și Adrian Preda răspund în fața Tribunalului Arad pentru jaful de la UCMR și riscă ani grei de pușcărie. Mult mai mulți decât cei primiți de foștii manageri ai uzinei reșițene în dosarul motoarelor! Cu toate astea, Chebuțiu continuă să-și păstreze atitudinea sfidătoare și chiar batjocoritoare. Doar astfel pot fi explicate solicitările acestuia din sala de judecată.

SC HydroEngineering SA, institutul de proiectări de pe Calea Caransebeșului, spre exemplu,  a cerut Tribunalului Arad desigilarea şi mutarea bunurilor sechestrate la sediul societăţii Reşiţa Reductoare şi Regenerabile SA ori asigurarea pazei imobilului de către poliţişti aparţinând IPJ Caraș-Severin. Cu alte cuvinte, Chebuțiu vrea să-i transforme pe polițiștii din Caraș-Severin în paznici pentru ceea ce el le-a luat cu japca reșițenilor. Lucru pe care îl susțin procurorii de la Combaterea Crimei Organizate și pentru care e judecat în momentul de față. Bineînțeles că cererea lui Chebuțiu a fost respinsă de către instanță.

Cum, de altfel, a fost respinsă și cererea formulată de UCM Reşiţa SA, de desigilare şi mutare a bunurilor sechestrate la sediul acesteia.