Câștigătorul Eurovision din acest an din Ucraina, primul concert în România de Ziua Timișoarei

kalush
Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Casa de Cultură a anunțat programul complet al manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Timișoarei. Cap de afiș este Kalush Orchestra, câștigătoarea Eurovision din acest an din Ucraina, care va susține primul concert din România în capitala Banatului.

Ziua Timișoarei va fi sărbătorită în acest an în perioada 1 – 3 august, în Parcul Rozelor. Organizatorii evenimentului, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, anunță că invitatul special va fi Kalush Orchestra, câștigătoarea Eurovision din acest an din Ucraina, care va susține primul concert în România. Aflată într-un turneu internațional, trupa va concerta la Timișoara în seara zilei de 3 august.

Până atunci, spectatorii se vor putea bucura, în seara zilei de 1 august, de concerte susținute de JazzyBIT și Horia Brenciu. De asemenea, în data de 2 august, pe scena din Parcul Rozelor se va afla trupa Phoenix, iar pe 3 august, înainte de Kalush Orchestra, de Ziua Timișoarei vine Ovidiu Lipan Țăndărică & Fanfara din 10 Prăjini & Balcano.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Pe lângă programul de concerte, timișorenii sunt invitați la o călătorie în imagini prin Timișoara, în expoziții montate în diverse locuri din oraș, disponibile pe tot parcursul lunii august.

Mai multe detalii despre manifestările organizate cu ocazia Zilei Timișoarei sunt disponibile AICI!

untitled design set 970x90 px