Câștigăm! Pentru Nea Gigi!

explo 1000x200

CSM Reșița întâlnește sâmbătă, de la ora 15.00, în Valea Domanului, CSM Lugoj, într-un meci foarte important din Liga a III-a. Rosso-nerii sunt cu gândul la victorie, dar în primul rând la Gigi Rouă, maseurul de-o viață al clubului, încercat de o grea suferință!

Nea Gigi, așa cum îl cunosc atâtea și-atâtea generații de fotbaliști, trăiește clipe foarte grele, pe un pat de spital, în Timișoara, unde și-a pierdut deja un picior. Are mare nevoie de sânge, starea sa de sănătate fiind cât se poate de complicată. Vestea nu a picat deloc bine în Valea Domanului, dar rosso-nerii speră să-i poată dedica victoria după meciul de sâmbătă și, cu puțină șansă, să-l anunțe că Reșița e lider în clasament.

„Ne așteaptă un meci greu, ca și toate celelalte. Lugojul este o echipă bună a campionatului, bine organizată din toate punctele de vedere, dar eu am încredere în băieții noștri. Sper ca la ora meciului să fie în cea mai bună formă și să câștigăm. Suntem obligați să câștigăm toate meciurile, de asta suntem plătiți, dar în fotbal se pot întâmpla multe”, a declarat antrenorul Leo Doană. „Suntem foarte încrezători, până acum rezultatele ne-au ajutat. Suntem conștienți că urmează un meci foarte greu, am jucat de foarte multe ori cu ei în amicale. Eu consider că e un meci mai greu decât cu Sebișul, e cel mai mare hop pentru noi din punctul meu de vedere. Dacă trecem de Lugoj, eu cred că acasă nu mai pierdem niciun punct, iar meciurile de acasă sunt foarte importante”, a adăugat mijlocașul Laurențiu Breșneni. Leo Doană nu va putea conta sâmbătă pe Himcinschi, care a luat la Ighiu al patrulea cartonaș galben și e suspendat.

Nea Gigi, din păcate, este în stare critică și pe această cale vreau să fac apel la cetățenii Reșiței, pentru că are nevoie de sânge, indiferent de grupa sanguină. Rog oamenii de bine din Reșița să doneze sânge și să specifice că o fac pentru Gigi Rouă. Suntem alături de nea Gigi, sperăm să câștigăm și să-i dedicăm victoria – Leo Doană

banner 970 x 250