Cascador fără permis! Un lugojean a reușit performanța să sară cu BMW-ul peste alte două autoturisme

Un tânăr lugojean a reușit cascadoria anului, după ce s-a răsturnat cu autoturismul marca BMW pe care-l conducea și l-a „parcat” pe lateral între o casă și un Volkswagen Touareg. Conform spuselor conducătorului auto, acesta circula pe strada Nicolae Titulescu și se îndrepta spre Cernei, însă după ce a virat stânga, să intre pe arteră, i-a rămas accelerația blocată și nu a mai putut controla automobilul.

În goana sa necontrolată a acroșat o bordură, din cauza căreia mașina s-a răsturnat pe lateral, intrând pe trotuar. După ce a acroșat în prima fază un Volkswagen Passat, bolidul s-a oprit între casă și Touareg.

Martorii nu au putut să nu observe că șoferul avea în picioare papuci de plajă, iar cei care au văzut cum s-a produs accidentul susțin că doar o minune a făcut ca pe trotuar să nu se afle nimeni, în condițiile în care acesta s-a petrecut chiar în fața Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu”.

leader board 728 x 90 px

Polițiștii au stabilit că accidentul s-a petrecut după ce șoferul a intrat cu viteză pe stradă și nu a mai putut controla mașina. Surpriza mare a fost că acesta nu avea permis de conducere, astfel că bărbatul a fost dus la Poliție pentru declarații.