Casa unei familii din Bocşa, în flăcări!

Un nor negru de fum a învăluit oraşul Bocşa, după ce o casă particulară din localitate a luat foc. Incendiul a distrus bunuri în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Pompierii militari ai Detaşamentului Reşiţa, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin, au fost solicitaţi să intervină aseară pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o casă particulară din Bocşa. Deşi deplasarea s-a făcut cu dificultate din pricina drumului alunecos şi cu zăpadă, cele două autospeciale de intervenţie au ajuns să stingă flăcările de pe acoperişul imobilului.

Voluntarii SVSU Bocşa acţionau deja pentru lichidarea focului. Pompierii au stins incendiul în circa jumătate de oră, limitând extinderea flăcărilor la întregul imobil. Valoarea bunurilor salvate a fost estimată la 72.000 lei, iar a celor distruse la 18.000. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la un coş de fum deteriorat”, a declarat locotenent Adriana Marghescu, purtător de cuvânt al ISU Caraş-Severin.

Potrivit acesteia, au fost mistuiți de flăcări aproximativ 36 metri cubi de scândură şi şase grinzi, fiind distruse tavanul din lambriuri de lemn şi podeaua din parchet laminat pe circa 24 metri pătraţi, precum şi alte bunuri (un televizor, un dulap, un colţar, două geamuri termopan, un DVD player, tencuiala şi zugrăveala din camere).