Casă să-ți fie cartea și soare, copiii! Revaldi Art – calea spre artă, libertate și simțiri

„Scopul artei este de a dezvălui arta și de a-l ascunde pe artist” scria, acum un secol,  Oscar Wilde, în romanul „Portretul lui Dorian Gray”. Cine este artistul care stă în umbra micilor creații aflate sub semnătura Revaldi Art?

Este omul care a eliberat mintea, a rupt barierele și a uitat de prejudecățile societății secolului 21. Persoana care desenează mii de zâmbete, care prin simțul și instinctul său a pus temelia celui mai frumos palat al copiilor, tărâmul bucuriei. Rezultatul? Un triumf al culorilor și dăruirii asupra haosului și întunericului din viața noastră, o luptă câștigată împotriva banalului și mediocrității.

Aldona Șest, pentru că despre ea este vorba, mămica tânără cu idei multe și colorate, încântă prin realizările sale atât părinții, cât și copiii pentru care nu există bucurie mai mare decât aceea de a rupe hârtia și de a descoperi surpriza din interiorul torturilor.

Fiică a libertății și a bunului gust, inițiatoarea proiectului Revaldi Art, ce momentan se află doar în stadiul de hobby, a plecat de la ideea de a renunța la clasicele torturi pregătite pentru petrecerile onomastice ale copiilor și de a veni în ajutorul părinților cu torturi confecționate doar din carton și hârtie și care sunt umplute cu sucuri, bomboane de ciocolată sau prăjiturele. De aici sloganul „Revaldi Art – bucuria copiilor de a rupe hârtia”.

Pentru că artistul aparține operei sale și nu opera artistului, Aldona a mers mai departe și de la torturile frumos decorate a trecut la confecționarea altor cadouri inedite, ce se diferențiază prin idei, modele și autenticitate. Pe site-ul Revaldi ART se regăsesc idei care de care mai trăznite: de la celebrele torturi dedicate copiilor, la lumânări și flori din hârtie, torturi cu bani și scutece pentru copii, instrumente muzicale realizate din dulciuri, până la halbe de bere, confecționate din hârtie și umplute cu alune.

Pentru că se apropie sărbătorile pascale, cei care doresc să ofere un cadou inedit celor mici și nu numai pot cere ajutorul Aldonei la numărul de telefon 0721 124 400, accesând pagina de Facebook Revaldi ART sau trimițând un e-mail la adresa: aldona.sest81@gmail.com.