Casa pe care o dorești nu este căminul pentru bătrâni!

„Dacă nu ai un bătrân, cumpără-ți!” sau dacă îl ai, trimite-l într-un cămin de bătrâni! După acest ultim model de conduită se orientează majoritatea celor pentru care vârstnicii au devenit o povară. 

Mulți știu, dar puțini cunosc cât de stresantă și supărătoare poate fi lupta cu bătrânețea în fiecare zi. Este cu atât mai greu pentru cei din jur când deja apar responsabilitățile de a-i ajuta pe vârstnici, de a întreține o familie și în același timp de a ține într-un mod eficient și de locul de muncă. Tocmai din aceste cauze căminele pentru bătrâni au înflorit ca business, fiind, cel puțin în aparență, soluția perfectă.

Reversul medaliei a fost vizibil atunci când au apărut numeroasele povești auzite de la părinți și de la cei care au avut relații cu un cămin de bătrâni de stat sau privat. Exemplele pot fi multiple: în primul rând, singurătatea celor „abandonați”, la prețurile piperate pentru servicii, legile mult mai stricte privind înființarea și desfășurarea de activități într-o astfel de instituție, controalele severe și amenzile, precum și atitudinea indiferentă a unor angajați ai acestor instituții.

Pentru astfel de situații au apărut profesioniști în domeniul sănătății ce au rolul de a-i ajuta pe aceia care se regăsesc în această situație și pentru a îi îngriji pe cei apropiați lor într-un mod profesionist, cu dăruire și compasiune.

Serviciile de înaltă calitate din acest domeniu, oferite de PROMEDICA24, au clasat compania în topul performerilor. Înființată în 2002 în Polonia și de mai bine și 7 ani și în România, firma este orientată către oamenii obișnuiți, cu o pasiune pentru a îi ajuta pe alții și care realizează că îngrijirea unei alte persoane și oferirea unei calități mai bune a vieții este cel mai mare lux pe care l-ar putea oferi vreodată cuiva.

Cine este Promedica24?

Peste 35.000 de angajați și peste 27.500 de clienți au ales să colaboreze cu una dintre cele mai serioase companii de recrutare personal pentru îngrijitori persoane vârstnice în străinătate, iar una din patru persoane a fost angajată în urma unei  recomandări. Promedica24 înseamnă, în primul rând, formă legală de lucru, distingându-se prin: experienţă, flexibilitate, profesionalism şi atenție maximă la nevoile clienţilor. Promedica24 prestează servicii de îngrijire în numele cărora caută și pregătește pentru muncă candidați din Polonia, România, Bulgaria, oferindu-le o formă legală de colaborare și organizarea plecării în străinătate.

Atuurile firmei Promedica24 fac diferența:

Recrutare de pe întreg teritoriul României

 • Oferim asigurare medicală privată pe teritoriul Germaniei
 • Organizăm plecarea și rezolvăm toate formalitățile
 • Oferim transport gratuit până acasă la pacient, cazare și masă
 • Oferim susținerea noastră 24/24h pe tot parcursul șederii. Vom ține legătură cu tine în permanență
 • Salarii atractive și bonusuri speciale
 • Muncă legală în condiții de siguranță
 • Formări pentru îmbunătățirea abilităților
 • Cursuri de limbă (pentru începători și de perfecționare)

Persoanele îngrijite constituie, de asemenea, zona de interes maxim pentru cei de la Promedica24. În acest sens, sunt o prioritate:

 • Siguranța și confortul unei vieți în propria lor casă
 • Grija unui îngrijitor calificat
 • Formalități minime și rapiditate în găsirea îngrijitorilor

Pentru că seriozitatea companiei este cea care o recomandă, toți cei care aleg să colaboreze cu firma, începând cu luna octombrie până în februarie 2019, pot primi un bonus de până la 600 de euro.

Faptul că zona de vest a țării a ajuns punctul forte pentru acest tip de job, nu mai este nicio noutate, lucru pe care îl confirmă și concurența crescută între tipurile de firme ce vizează acest domeniu. Pentru a susține cerința pieței, Promedica24 a deschis și în Reșița un punct de lucru, situat pe Strada Mihai Eminescu, nr.4, etaj 2, birou 3A.

Toate informațiile suplimentare de care au nevoie candidații se găsesc la adresa: https: www.promedica24.ro/contact sau la numărul de telefon 0355 630 006.