Casa de Cultură Moldova Nouă se pregătește pentru primul spectacol din 2022

ansamblul soko mn

Casa de Cultură Moldova Nouă pregătește un spectacol pentru prima sărbătoare din 2022 – Ajunul Crăciunului pe rit vechi. Evenimentul poate fi urmărit exclusiv online.

Ansamblul Soko și invitații sunt cei care vor asigura atmosfera de sărbătoare în Ajunul Crăciunului pe rit vechi. Spectacolul se va desfășura la Casa de Cultură Moldova Nouă joi, 6 ianuarie, de la ora 20.00, cunoscut fiind faptul că în zona de Clisură comunitatea sârbească este semnificativă. Totul va fi transmis exclusiv online, pe pagina de Facebook a Casei de Cultură Moldova Nouă și va fi dublat în limba română.

„Într-o formă specială, cu muzică și dans, ne vor fi alături copiii din Ansamblul Soko din Socol, alături de tinerii soliști talentați ai zonei noastre – Daiana Mandachi, Alex Brundean și Geanina Boboiescu, acompaniați de Marco Cioric (acordeon), Oliver Țăranu (saxofon), Goran Stefanovici (acordeon) și Mara Gorun (orgă). Ei vor aduce interpretările câtorva dintre cele mai cunoscute melodii sârbești, dar și dansuri specifice din zonele Šumadija și Poliadija.”, transmit organizatorii.

Evenimentul va fi realizat cu sprijinul Primăriei comunei Socol și al Primăriei și Consiliului Local Moldova Nouă.