Casa de Cultură din Oțelu Roșu este îmbrăcată de sărbătoare

po 1000x100px (3)

Un drapel impresionant este arborat începând de astăzi pe Casa de Cultură din centrul orașului Oțelu Roșu. Deși nu se întâmplă foarte multe lucruri în orașul de pe Valea Bistrei, pentru că toată atenția este orientată spre orașul istoric Alba Iulia, primarul Luca Mălăiescu a gândit că momentul Centenarului Marii Uniri trebuie marcat într-un mod aparte.

Fără prea multe cuvinte, trecătorii din zona centrală a orașului Oțelu Roșu au rămas impresionați de dimensiunea steagului României: 27 de metri lățime și 9 metri înălțime.

banner 1000 x 100 hd

„Este un gest simbolic, drapelul țării va împodobi Casa de Cultură câteva zile de acum încolo, am alocat de la bugetul local o sumă mică, 1.100 de lei, pentru a realiza acest steag impresionant ca mărime, este felul nostru de a spune «La mulți ani, România, la mulți ani români!». Mulțumesc și soției mele, Marieta, care a reușit în două zile să coase, alături de echipa sa de muncitori, acest drapel de 243 de mp”, ne-a declarat primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu.

03 britannia 1000 x 100 gif