Casa Auto Timișoara vine în sprijinul antreprenorilor cu ofertă la mașini de transport

explo 1000x200

Casa Auto Timișoara se adresează antreprenorilor și agenților economici în perioada de pandemie cu oferte la gama de autoturisme de transport a mărcii Mercedes-Benz.

Oferta se referă la marca Mercedes-Benz, modelul Sprinter 314 CDI Furgon, cu proprietățile 11 mc, cu tracțiune față. Prețurile de achiziție pornesc de la 8.087 euro, pentru clienții interesați de oferta Casei Auto Timișoara. Vehiculul este destinat transportului de mărfuri și are un design compact și inovator.

,,Nu pleci de la 0, ci cu 8.087* euro in buzunar. Suntem aici. Pentru tine și afacerea ta. Credem în povești de succes și în antreprenori care își îndeplinesc visurile. De aceea, venim în întâmpinarea nevoilor afacerii tale cu o ofertă de nerefuzat: Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu 8.087* euro TVA inclus avantaj client. Inovator, eficient, fiabil. Mercedes-Benz Sprinter 314 CDI cu tracțiune față și o capacitate de 11 mc este soluția perfectă pentru transportul mărfurilor. Conceptul său inteligent de operare și conceptul modular de stocare îl transformă în partenerul perfect pentru afacerea ta”, explică reprezentanții Casei Auto Timișoara.

Oferta poate fi solicitată în format digital aici.

Casa Auto Timișoara este Centrul Autorizat de Vânzări și Service pentru marcile Mercedes-BenzMitsubishiFord si Hyundai. Casa Auto Timișoara oferă Service de excelență Bosch Car Service pentru orice marca de autoturisme.