Casa Alex s-a deschis, dar promoțiile continuă [FOTO]

picnic iulius1000x100

Aflux serios de cumpărători la noul magazin Casa Alex, proaspăt inaugurat la Oravița. Angajații nu au avut timp de respiro, încercând să explice și să arate fiecărui client produsele și promoțiile pe care le oferă magazinul.

Cel mai mare magazin de bricolaj din sud-vestul județului a avut deschiderea oficială vineri, chiar de sărbătoarea Sfântului Ilie, deschidere la care foarte mulți clienți au avut parte de premii și promoții speciale.

„Chiar dacă inaugurarea a fost făcută, la noi continuă promoțiile și ofertele speciale, avem și acum foarte multe produse la promoție, avem cele mai avantajoase oferte din zonă și îi așteptăm pe toți cei interesați să ne calce pragul”, ne-a spus Alin Torma, directorul Grup Alex Moldova Nouă, companie care deține și magazinul Casa Alex.

leader board 728 x 90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157696301067162″]

Pentru cei care plănuiesc o investiție mai serioasă, cumpărăturile pot fi făcute și în sistem de rate, existând mai multe variante chiar în magazin sau pot face rate direct la Casa Alex.

Cele mai căutate, probabil pentru că urmează anotimpul rece, sunt centralele și sobele, Casa Alex având chiar unele marcă proprie: TermoAlex, produse special pentru acest magazin.

Așadar toți cei care nu au reușit până acum să calce pragul magazinului sunt așteptați zilele acestea pentru că la Casa Alex promoțiile continuă.