Care să fie brandul economic al județului? Timișenii, invitați să aleagă varianta preferată

brand varianta 1
explo 1000x200

Timișenii sunt invitați să aleagă brandul economic al județului Timiș. Administrația județeană a publicat, pe site-ul cjtimis.ro, 5 variante de logo din care locuitorii sunt chemați să îl aleagă pe cel pe care îl preferă. Imaginile sunt însoțite de motto-ul „E bine să fii aici!”

Proiectul urmărește să stabilească Timișului o identitate, din punct de vedere vizual, care să impulsioneze dezvoltarea investițiilor autohtone și străine, dar și turismul în zonă.

„O componentă importantă a brandului este logo-ul județului, o imagine ce va fi asociată județului și care trebuie să reflecte în mentalul colectiv elementele esențiale de performanță, tradiție și aspirație ale județului. Construirea arhitecturii brandului economic a pornit de la cei 4 piloni de identitate economică ai brandului, propuși și validați în cadrul unui proces consultativ, în prezent fiind propuse consultării publice 5 schițe de logo. Vă rugăm astfel să participați la alegerea celui mai reprezentativ logo pentru brandul economic al județului Timiș și să selectați o singură imagine din cele 5 propuneri.”, este apelul președintelui CJ Timiș, Alin Nica.

În toate variantele, textul care însoțește imaginea – „E bine să fii aici!” – se regăsește și în limba engleză.

Anul trecut în toamnă, CJT a prezentat și brandul turistic al Timișului și Banatului, cu ajutorul căruia speră să transforme zona într-o destinație favorită pentru vizitatori. Brandul turistic cuprinde elemente legate de oamenii locului, cultură, civilizație, istorie și gastronomie.

CITEȘTE ȘI: S-a găsit brandul turistic pentru Timiș. Elementele care definesc regiunea și care ar trebui să atragă vizitatorii

Logo-ul brandului va fi inclus în toate materialele de promovare ale județului.