Care este viitorul antreprenoriatului feminin din România? Află chiar astăzi! ELITE Business Club – un eveniment de networking pentru femei antreprenor!

Femeile antreprenor ambițioase, puternice și care își doresc să treacă la următorul nivel sunt așteptate la „ELITE Business Club”, un eveniment de networking pentru femei antreprenor și nu numai, unde speakeri excepționali vin să împărtășească din experiențele lor! Ce mai aștepți?

Conform unui studiu realizat de Mastercard Index of Women Entrepreneurs, cea mai mare provocare a femeilor antreprenor o reprezintă lipsa de finanțare pentru a începe și dezvolta un business. Din acest motiv, Elite Business Women, cel mai mare club de afaceri feminin din România, cu peste 10.000 de membre, a lansat anul acesta primul fond de investiţii dedicat exclusiv femeilor – Elite Business Women Investment Fund. Proiectul este unul autentic şi atipic, având la bază conceptul de „marketing prin afiliere”.

ELITE Business Women a pornit iniţial ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România, depăşind 10.000 de membre şi graniţele ţării.

Întreaga strategie a fost foarte bine pusă la punct de antreprenoarea Bianca Tudor, care la doar 22 de ani şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionale şi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor. Cu o experiență de 7 ani în 2 companii multinaţionale, Bianca este antreprenor, fondator & CEO Elite Business Women & Elite Business Women Investment Fund, Advisory Board WomenInBusiness Danube Region – 9 țări din Europa, voluntar Inițiativa pentru Competitivitate, iar de patru ani încurajează femeile să intre în afaceri. Munca ei a dat roade, iar reţeaua internaţională Elite Business Women, pe care a fondat-o, numără acum peste 10.000 de femei care au reuşit să performeze în mediul de afaceri.

Evenimentul are loc astăzi, 29 octombrie, de la ora 17.00, în sala CEDO a sediului CCIAT din Timișoara și se adresează antreprenorilor, managerilor și reprezentanților întreprinderilor mici și mijlocii, freelancerilor, consultanților, consilierilor și specialiștilor în afaceri.

Linkul de înscriere este deschis celor interesați: https://ebw.business/elite-business-club-timisoara/