Care este urgența caransebeșenilor, care sunt prioritățile municipalității? Spital nou sau investiţii în baze sportive?

Dilema primarului Felix Borcean este dacă municipiul Caransebeș ar trebui să se dezvolte încet, dar sigur pe toate direcțiile, economic, social, sportiv sau să se facă o investiție masivă în sănătate, precum construirea unui spital de la zero. Și asta pentru că bugetul de investiții al urbei este aproape inexistent!

Primarul Caransebeșului a pus în balanță ce ar trebui să facă cu banii contribuabililor, când a fost întrebat de către Express de Banat care este situația stadionului și a sălii polivalente care aparțin societății Caromet. Felix Borcean a fost întrebat de ce nu impune firmei care le administrează ca obiectivele respective să fie îngrijite și dacă a fost sancționată societatea Caromet pentru că nu-și întreține proprietățile.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

„Nu am sancționat societatea, însă am purtat discuții cu conducerea trustului la nivel mai mare decât directorul de la Caransebeș, pentru achiziția celor două obiective, atât Sala Polivalentă, cât și Stadionul Caromet, care se află în Teiuș în continuarea Stadionului Municipal, fostul CFR. Ni s-a cerut să venim cu niște oferte, eu le-am oferit o ofertă verbală, un pachet de 300.000 de euro pentru ambele obiective. Vom mai avea discuții și la Caransebeș, și la Sibiu. Şi, dacă vom ajunge la o înțelegere, probabil că vom achiziționa cele două baze sportive… Există însă și varianta ca să ne concentrăm pe construirea unui spital. Şi atunci, vom vedea”, ne-a declarat primarul Felix Borcean, care a lăsat de înțeles că nici spitalul, nici achiziția bazelor sportive nu va avea loc în viitorul imediat.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/