Care este obiectivul PER la alegerile din 27 septembrie?

Ținta Partidului Ecologist Român este aceea de a obține la alegeri un rezultat onorabil, chiar dacă piedicile puse de opozanți îngreunează misiunea formațiunii. 

Dănuț Pop, președintele PER România, a vorbit la Reșița, alături de Valentin Armașu, liderul partidului la nivel de Caraș-Severin, despre ținta stabilită în privința rezultatelor din 27 septembrie, o țintă ambițioasă, spune el, având în vedere nenumăratele piedici.

„Noi ne-am propus un obiectiv de 6-7%, care va fi foarte greu de obținut, având în vedere că ne-au respins multe candidaturi. Numai la București am avut 16 procese și s-au respins pe diferite motive: ca de exemplu, la Consiliul General și primar general, 11 voturi împotriva noastră, adică toate partidele, pe un motiv pueril – am semnat eu listele de candidaturi. Având în vedere că sunt președinte interimar la București, aveam tot dreptul. Și am pierdut multe județe mari (Iași, Brașov, Olt, Ilfov). Am rămas în municipii și din 41 județe, avem doar 21 de liste la CJ. Am început să contăm și au început sabotările.”, este de părere Dănuț Pop.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/