Cum să îți alegi o drujbă bună?

Stiri Timisoara si Resita publicitate online STPT job 1000x200
Alegerea unei drube bune nu a fost niciodată o treabă mai ușoară. În următoarele rânduri am sintetizat cele mai bune sfaturi și aspectele esențiale de care trebuie să ții cont înainte de a cumpăra o drujbă.

Ce este o drujbă și pentru ce o vei folosi?

Drujba este un tip de fierăstrău cu motor, proprietatea principală find de a tăia. Ea servește pentru a-ți îngriji grădina, pentru a tăia ramurile copacilor sau pentru a tăia lemne de foc etc.

publicitate online in ziar Express de Banat

PIESE DRUJBĂ – emag.ro

Clasificarea drujbelor în funcție de motor sau sursa de alimentare

Drujba electrică sau cu baterii: este ideală pentru uz casnic, deoarece este practică, ușoară și ușor de utilizat. O poți folosi în interior și este ideal să o cumperi dacă lucrezi cu ea de câteva ori pe an.

Poți alege între:

  • Drujbă cu fir: electrică, conectată cu cablu la curent.
  • Drujbă fără fir: electrică, cu baterii de litiu care alimentează maș

Drujba cu benzină: este ideală pentru uz casnic, dar mai ales profesional, având mai multă putere și autonomie decât cea electrică. De obicei, are o lungime mai mare a barei și este perfectă pentru o muncă intensivă.

PIESE DRUJBĂ emag.ro

Important: cât timp vei folosi drujba? Ai nevoie de acesta pentru utilizare unică sau continuă?

Înainte de a cumpăra o drujbă, trebuie să fii realist cu tine însuți: determină frecvența cu care intenționezi să folosești drujba. Ai nevoie de o drujbă pentru lucrări grele, periodice și intense? Optează pentru o drujbă pe benzină. Vei folosi drujba sporadic și la munci simple? Alege să achiziționezi o drujbă fără fir. Si nu uita ca este posibil sa ai nevoie, mai rar, de piese drujba noi!

Alege drujba perfectă în funcție de aderența și dimensiunea barelor sale

Lungimea barei și ergonomia sunt avantaje pe care trebuie să le luăm în considerare pentru a alege o drujbă. În funcție de ceea ce trebuie să tai, vei avea nevoie de un anumit tip de bară. Dacă munca ta este concentrată pe copaci și ramuri mici, îți recomandăm o bară mai scurtă. Dacă nu ai experiență în utilizarea drujbei, îți recomandăm o drujbă cu o bară de maxim 40-45 cm. Dacă ești un utilizator obișnuit să utilizeze o drujbă, atunci cumpără una cu o bară mai lungă. Cu cât este mai intensă lucrarea, cu atât va avea nevoie de mai multă putere de tăiere.

Asigură-te că ai piese drujba de schimb, accesorii și un bun serviciu post-vânzare

Datorită uzurii la care este supusă o drujbă, ea are nevoie de întreținere personalizată și atenție tehnică. Prin urmare, îți recomandăm să achiziționezi astfel de utilaje și instrumente de grădină cu disponibilitate de piese drujba de schimb pentru momentul în care vei avea nevoie. În plus, trebuie să afli de la producătorul drujbei dacă aceasta are accesorii de lucru și echipamente de protecție și dacă producătorul are un serviciu post-vânzare bun. Aceste piese  sunt la fel de importante ca o drujbă de bună calitate și cu un preț bun. Abia luând în considerare toate aceste aspecte și aplicându-le atunci când vei alege o drujbă vei putea găsi aparatul ideal și confortabil pentru a putea efectua lucrările în siguranță și eficient.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online Brantner 1000x100px Stiri Timisoara si Resita publicitate online Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/