Caravana AFIR ajunge la Forotic! Fermierii din zona Văii Carașului, informați despre cum să-și dezvolte propriile afaceri cu bani europeni

young farmers on the field

Primăria Forotic este gazda unei întâlniri organizate de reprezentanții Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, în cadrul căreia vor fi prezentate submăsurile 6.1 „Instalarea tinerilor fermieri” și 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală.

Fermierii din zona Văii Carașului sunt așteptați mâine, 15 septembrie, de la ora 11.00, la Căminul Cultural din comuna Forotic, la întâlnirea cu reprezentanții județeni ai Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. „Așteptăm fermierii, posibili beneficiari ai finanțărilor prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, să participe în număr cât mai mare la această întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate submăsurile 6.1 «Instalarea tinerilor fermieri» și 6.3 «Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici». În comunitatea noastră avem câțiva producători agricoli și apicultori cărora cu siguranță toate aceste informații cu privire la măsurile de finanțare europeană le vor fi de folos, și de aceea am considerat oportună organizarea acestei întâlniri la Forotic.”, ne-a transmis primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.