Cărăşenii se distrează, poliţiştii patrulează!

Comandantul Poliţiei din Caraş-Severin, Grigore Stolojescu, a concluzionat la final de an că judeţul este unul sigur şi liniştit, mai ales după destructurarea grupării mafiote conduse de temutul Dan Mîndriloiu.

În preajma sărbătorilor de iarnă, când rata infracţionalităţii creşte de obicei, oamenii legii ies în stradă în număr mare pentru a preveni faptele reprobabile pe care le-ar putea comite indivizii certaţi cu legea, mai ales pe fondul consumului excesiv de alcool. “Când oamenii se distrează, 400 de poliţişti vor fi zilnic la muncă pe raza judeţului. Caraş-Severinul e un judeţ sigur şi liniştit, am văzut asta la ultima videoconferinţă la care au participat comandaţii tuturor inspectoratelor din ţară”, a declarat comandantul IPJ Caraş-Severin.

Sprijin de la cetăţeni
În urmă cu o săptămână, poliţiştii de la Crimă Organizată au reţinut alţi trei membri ai unei temute grupări interlope, printre care şi liderul acesteia, Dan Mîndriloiu. Anchetatorii smulg cu greu declaraţii de la martori şi chiar de la victimele terorizate de interlopi. Nu neapărat în acest caz, ci şi în alte situaţii. Poliţia cere sprijinul cetăţenilor şi implicarea lor, pentru că, altfel, indivizi de genul lui Mîndriloiu riscă să-şi facă de cap în libertate. “Facem un apel la cetăţeni pentru a ne acorda un sprijin mai mare. De obicei, cetăţenii ar trebui să anunţe Poliţia cu privire la anumite fapte. Noi trebuie să însă să facem tot felul de demersuri, în timp ce cetăţenii sunt reticienţi”, a spus Stolojescu.

Comments

  1. SUNTomulDErandSImieIMIpasa says:

    azi expresii posteaza totzi la 7 si cateva minute…e plina redactzia EXPRESDEBANAT de jurnalisti…:)…imi place articolul vostru referitor la ,,zilele din decembrie 1989”…:)
    BRAVO eXpresilor…ASA DA…!!!…:))