Cărășean implicat într-un scandal din complexul studențesc din Timișoara

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Nu există săptămână fără scandal în complexul studențesc din Timișoara. După ce săptămâna trecută polițiștii locali au intervenit la un scandat, luni seara agenții de ordine au oprit un scandal între doi tineri.

Incidentul a fost aplanat de agenții Poliției Locale care patrulau în zonă. În jurul orei 20.00, doi tineri s-au luat la bătaie în fața Căminului 13 de pe Aleea Studenților. Aceștia au fost identificați ca fiind S.E., de 24 de ani, din Târgu Jiu – Gorj, care l-a lovit pe V.A., de 22 de ani, din Caransebeș – Caraș-Severin, cu o scândură peste față, lovindu-l la ochi, la fața locului fiind chemată și ambulanța pentru a-i acorda îngrijiri.

Cei în cauză au fost predați Biroului de Poliție din cadrul Centrului Universitar, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

promovare banner maxagro

Poliția Locală atrage atenția cu privire la săvârșirea de acte și fapte care contravin normelor legale în perimetrul Campusului Universitar, fiind aplicate, de la începutul anului, de polițiștii locali un număr de 1.659 sancțiuni contravenționale pentru diverse fapte, precum provocare de scandal, tulburarea liniștii publice, consum de alcool pe domeniul public, abandonare de deșeuri sau parcări neregulamentare.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/