Caraș-Severinul produce fotbaliști! Reșițeanul Ovidiu Popescu semnează cu Steaua!

Interesul manifestat de patronul Stelei pentru fotbalistul reșițean care a evoluat în ultimele două sezoane pentru ACS Poli Timișoara este pe cale să se concretizeze în aceste zile. Ovidiu Popescu se află la București, pentru a semna cu cea mai titrată echipă de fotbal din România!

Mijlocașul de 22 de ani care a început fotbalul la Reșița, la echipa Muncitorul, fiind antrenat de actualul președinte al Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea, face astfel un pas important în cariera sa. La Steaua au mai ajuns din 1990 încoace, plecând din Reșița, trei fotbaliști: Basarab Panduru, Alexandru Marcă și Daniel Oprița.

„Este o mare mândrie pentru întreg fotbalul cărășean că după foarte mulți ani un reșițean ajunge să evolueze la cea mai titrată echipă din fotbalul românesc. Cu atât mai mult cu cât Ovidiu Popescu a debutat în fotbalul de performanță la Muncitorul Reșița, într-un meci de Cupa României, cu Gloria Reșița, la vârsta de 13 ani, împreună cu Andrei Vaștag”, a spus Viorel Lolea, președintele AJF Caraș-Severin și fostul antrenor al lui Ovidiu Popescu.

Reșițeanul a evoluat în ultimele două sezoane pentru ACS Poli Timișoara, echipă cu care a promovat în prima ligă, dar din păcate a și retrogradat în eșalonul secund. Ovidiu Popescu a bifat 25 de meciuri pentru alb-violeți în sezonul recent încheiat, reușind să marcheze și două goluri.