Caraș-Severinul are talente! Răzvan Andrei demonstrează că performanța are viitor!

Pe stadionul Dunărea din Moldova Nouă a fost astăzi forfotă mare. A fost punctul de plecare al caravanei „Performanța are viitor”, inițiativa de scouting a Federației Române de Fotbal care își propune să descopere tinere talente din mediul rural. Și nu numai.

Peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 de pe raza județului Caraș-Severin au încercat să-i impresioneze pe foștii internaționali Miodrag Belodedici și Jean Vlădoiu, cei care se ocupă în mod direct de acest proiect, dar și pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, aflat în premieră la Moldova Nouă.

Din mulțimea de copii care s-au bucurat astăzi de fotbal, a ieșit în evidență un localnic, Răzvan Andrei, legitimat la Dunărea Moldova Nouă. El este primul câștigător al proiectului FRF și are șansa de a merge la Barcelona, dar și în cantonamentul Naționalei de fotbal a României.

leader board 728 x 90 px

14081073_10207015218080621_1458470259_n

„Vin pentru prima dată la Moldova Nouă. Am găsit aici un spațiu foarte frumos, cu oameni foarte inimoși. Cu siguranță, zona aceasta merită să fie un punct de atracție pentru turiști. Iar dacă este să ne referim la fotbal, mă bucur că am ales Moldova Nouă pentru startul proiectului nostru care își propune să scoată la iveală talentele din mediul rural și nu numai”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.