„Caraș-Severinul are nevoie de oameni ca Sorin Frunzăverde!”

Plecat după 24 de ani din PSD din cauza modului dictatorial în care Liviu Dragnea conduce partidul pentru a-și atinge propriile interese, Ion Mocioalcă a ajuns să regrete ieșirea din scena politică până și a celor mai mari rivali pe care i-a avut vreodată!


Prezent în redacția Express de Banat unde a dezvăluit toate culisele trecerii sale la PRO România, Ion Mocioalcă a recunoscut că are un dialog permanent cu fostul pedelist, iar mai apoi liberal, Sorin Frunzăverde. Acesta are interdicția de a face politică timp de cinci ani ca urmare a condamnării în dosarul alegerilor prezidențiale, dar totodată e chinuit de o boală severă. Cu Ion Mocioalcă, Frunzăverde a fost mai tot timpul adversar. Doar în perioada USL-ului au stat la aceeași masă, masă la care s-a aflat și celălalt greu al politicii cărășene, Marcel Vela. Acum, când România are un guvern de tot râsul, când nimeni din PSD nu reușește să-l pună la puct pe Liviu Dragnea, când liberalii simulează că fac opoziție, iar USR-iștii intră cu portavocile în Parlament, Ion Mocioalcă regretă că Sorin Frunzăverde e doar un simplu spectator.

„Cu Sorin Frunzăverde sunt într-o relație foarte corectă, cât am putut de des ne-am văzut și chiar a fost o plăcere să mă văd cu el. Am mai și comentat anumite episoade din politichia dâmbovițeană, chiar și locală, dar astea nu le pot spune, ar fi o gravă impolitețe din partea mea să spun ce vorbim noi doi. Mă văd cu el, nici pentru el nu e ușor, nici pentru mine, mă văd cu el și îmi face plăcere de fiecare dată când mă văd cu el. Chiar caut acea jumătate de oră să îl revăd. Sorin este un om politic puternic, poate reveni oricând, Caraș-Severinul are nevoie de oameni ca Sorin Frunzăverde!”, a spus Mocioalcă.