Caraș-Severin, atractiv pentru DKMT

casinoherculane by sungarden

Reprezentanții DKMT s-au întrunit astăzi la Reșița pentru a dezbate ultimele proiecte de turism finalizate din euroregiunea din care județul nostru face parte de 15 ani. Acestea vizează două aspecte reprezentative pentru Caraș-Severin.

Euroregiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa a fost înființată în urmă cu 15 ani, și din ea fac parte regiunea Voievodina din Serbia,  patru comitate din Ungaria, precum și trei județe din România, și anume Arad, Timiș și Caraș-Severin. Astăzi au fost prezentate, în cadrul întâlnirii de la Reșița,  ultimele două proiecte realizate în cadrul regiunii europene. Acestea vizează, pe de o parte, istoria, iar pe de altă parte vinul și gastronomia din regiunea văzută ca un întreg.

publicitate online in ziar Express de Banat

”Principalul obiectiv al proiectelor a fost de a prezenta regiunea ca un tot unitar. Vrem ca turiști să fie mulțumiți și să poată spune, după un concediu sau un weekend prelungit că au vizitat trei țări. De asemenea, vrem să aducem în lumina turiștilor frumusețile din această zonă. Europenii nu cunosc nestematele ascunse după Dunăre”, ne-a declarat Eszter Csokasi, directorul Agentiei de Dezvoltare a Euroregiunii DKMT.

Pentru a promova proiectul, reprezentanții DKMT au realizat, pe lângă broșuri care au fost scrise în patru limbi, și vizite de studio pentru reprezentanții mass-media din Europa. Astfel, frumusețile și atracțiile turistice din Caraș-Severin se fac cunoscute în tot continental.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Rezultatele concrete au început deja să apară, deși a trecut numai o lună de la finalizarea celor două proiecte. Viticultorii din țară au început să aibă un număr vizibil mai mare de vizitatori și clienți.

S-a discutat astăzi despre dezvoltarea traseelor incluse în program și despre multiplicarea atracțiilor turistice din zonă.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/