Caransebeșul pedalează din nou! Traseu de 30 km pe asfalt și off road!

Cuib de vise 1000x100

Iubitorii de natură din Caransebeș și-au făcut un obicei din a găsi destinații inedite, chiar lângă municipiul de pe Timiș și Sebeș pe care să le parcurgă cu bicicleta.

Ediția a III-a a evenimentului „Caransebeșul Pedalează” se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, la invitația lui George Pelin, inițiatorul acestor acțiuni. Tura se va desfășura în data de 27 august, cu începere de la ora 10.00 și va avea un grad de dificultate ușor, spre mediu, accesibil tuturor și cu orice tip de bicicletă.

Cei interesați vor avea de pedalat 30 km pe un traseu cu o altitudine de 300 m și va avea asfalt și off road, un pic diferit față de edițiile anterioare.

STPT job 1000x200

„Se va merge pe asfalt până în cartierul Balta Sarată, apoi se va continua off road spre pod Poiana Buchin, sat Prisian, aici se va face o pauză. La întoarcere vom parcurge același traseu, apoi de la podul Poiana Buchin urcăm pe asfalt cam 1 km, avem o porțiune de vreo 500 m de push-bike după care facem o pauză de masă deasupra Mănăstirii Teiuș. După această pauză venim la vale spre finalul turei. Durata traseului va fi de 5 ore cu pauzele aferente și se va termina la Ograda Gugulanul, unde se vor acorda diplomele de participare”, ne-a precizat George Pelin.

Startul se va da la Catedrala Ortodoxă la ora 10.00, dar preferabil ar fi ca participanții să ajungă mai devreme pentru organizare. „Rog să aveți asupra voastră tot ce este necesar unei ture cu bicicleta în special mâncare, batoane energizante, apă și să confirmați prezența la eveniment”, anunță George Pelin.

 

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/