Caransebeșul învinge, acasă, campioana Tomis Constanța

Caransebeșenii au încheiat turul acasă fără nicio înfrângere.

Voleibaliștii au obținut cele trei puncte în fața campioanei en titre Tomis Constanța cu scorul de la 3 la 0. Partida a fost ultima jucată pe teren propriu din acest tur de campionat, astfel că gugulanii se pot bucura că AS Volei Club Caransebeș a obținut victorii în toate meciurile disputate acasă. După un prim set câștigat ușor, caransebeșenii s-au relaxat pe finalul celui de-al doilea set și a fost nevoie de prelungiri pentru a închide setul 26-24. Întrucât problemele financiare persistă în orașul de pe malul mării, constănțenii au venit la Caransebeș cu echipa a doua, astfel că nu au pus mari probleme gugulanilor.

Caransebeșul are cel mai numeros public din Divizia A. Ne mândrim cu acest lucru și doresc să le mulțumesc și să felicit în același timp și jucătorii care au muncit mult în acest tur de campionat. Suntem pe un loc confortabil, probabil din retur vom întări lotul pentru o cât mai bună clasare la finalul acestui campionat”, ne-a declarat președintele AS Volei Club Caransebeș Cristian Stepanescu.

Alături de Gregory Faulkener, Aivars Petrusevic a realizat mai multe puncte din serviciu, ajutând echipa la victorie:

Este un sentiment plăcut să poți contribui la obținerea celor trei puncte. Mi-a intrat serviciul, însă trebuie să ținem cont și de faptul că echipa adversă a avut titulari absenți. Mai avem un meci de disputat cu o echipă bună. Mergem pentru puncte la Baia Mare și cu concentrare și ambiție… nu se știe niciodată”, ne-a declarat Aivars Petrusevics.