Caransebeșul este aprovizionat pentru sezonul de iarnă

Caransebeșul este pregătit pentru sezonul rece. La Serviciul Public de Întreținere și Reparații se fac deja planurile privind aprovizionarea cu materialul necesar deszăpezirii, revizia la utilaje și desemnarea echipelor de lucru.

Potrivit directorului SPIR (Serviciul Public de Întreținere și Reparații), Ion Gheorghe Ștefan, deja s-a făcut o primă aprovizionare în depozitul de la SPIR:

„Ca și anul trecut, avem în dotare un camion mare și un camion mic cu sărăriță și două tractoare cu pluguri, care au fost echipate deja. Pentru aleile pietonale și din parcuri avem un tractor mai mic cu plug și sărăriță. Eu cred că vom face față sezonului rece, am achiziționat până acum 23 de tone de clorură de calciu și 15 tone de sare, urmând ca în aceste zile să mai primim 15 tone de sare. Noi vom continua cu aprovizionarea în ianuarie cu sare pentru că avem nevoie, pentru a ieși din iarnă, cam de 100 de tone”, ne-a menționat șeful SPIR, Ion Gheorghe Ștefan.

Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare va lucra doar cu angajații instituției, fără a mai încheia vreun contract cu altă firmă de deszăpezire:

„SPIR-ul are și șoferi și manipulanți care vor fi repartizați din nou în schimburi pe parcursul iernii, însă nu am început încă pentru că temperaturile sunt crescute în aceste zile și mai avem de lucru în municipiu pentru pregătirea Târgului de Crăciun și montarea patinoarului din Parcul «General Dragalina»”, a mai specificat șeful SPIR.