Caransebeșeanca Anitta Pelin își dorește să schimbe „în bine” comunitatea locală prin implicare și voluntariat

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Cât de des te întrebi cât de mult bine se face în jurul tău? Ești interesat de posibilitatea de a face voluntariat, te gândeşti la ce înseamnă a ajuta persoana de lângă tine sau a te ajuta pe tine?

La Caransebeș a fost lansată revista și platforma „În Bine”, acțiune ce a avut loc la Colegiul Național CD Loga, școala de suflet a tinerei jurnaliste Anitta Pelin, care face parte din acest proiect. În cadrul manifestării, Anitta Pelin a vorbit despre evoluția lor ca tineri jurnaliști, despre cum voluntariatul îți deschide porți, despre cum poți să contribui și, în special, despre cum să Nu te dai bătut ușor.

Cu această ocazie, a fost lansat și primul număr al revistei „În Bine”, o publicație la început de drum, care propune cititorilor rubrici precum „Medicul de Suflete”, „Super mama voluntar” „Cum ne facem singuri școala” sau „Cât de economic gândește un suflet mare”.

Evenimentul a fost organizat de către Cercul de lectură „Fărâmituri de lectură cu ceai”, de la Colegiul Național CD Loga.

1000x100 casa brutarului

În Bine este un proiect de antreprenoriat social care îşi propune să contribuie la crearea unei lumi mai bune prin răspândirea faptelor bune, promovarea voluntariatului şi încurajarea implicării civice şi sociale.

Culegem poveşti despre oameni, proiecte, organizaţii şi iniţiative care au impact în comunitate şi scriem despre ele în Revista ÎnBine şi pe site-ul nostru. Promovăm evenimentele care schimbă lumea în mai bine, fie că sunt culturale, sociale, caritabile sau de alt tip. Prin platforma www.inbine.ro facilităm accesul către organizaţii locale şi încurajăm voluntariatul. Facem ca implicarea civică şi socială să devină mai uşoară, punând în contact oamenii şi arătându-le oportunităţile de contribuţie. Serile de lansare a revistei sunt contextul în care celebrăm binele, aducem comunitatea mai aproape de poveştile scrise şi lansăm participanţilor invitaţia de a intra în contact direct cu organizaţiile prezente la eveniment.”, precizează caransebeșeanca Anitta Pelin.

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01