Caransebeș – Poiana Mărului – Muntele Mic! Rujan reconfigurează traseul marilor investiții plănuite de Romeo Dunca!

Proiectul omului de afaceri și, mai nou, omului politic Romeo Dunca, pentru dezvoltarea domeniului schiabil Muntele Mic – Nedeia nu are voie să ocolească municipiul Caransebeș! Consilierul județean Dumitru Rujan a stabilit punctul de plecare spre cele două zone turistice în orașul de pe Timiș și Sebeș!

Dunca a investit sume importate și se chinuie de ani buni să ridice pe Muntele Mic – Nedeia o stațiune turistică precum în Alpi. I-a ieșit deocamdată doar o mică parte din proiectul de sute de pagini care arată spectaculos pe hârtie. Se plânge că i se pun tot felul de piedici de către instituțiile statului și de către unele administrații locale. A slalomat cum a putut printre ele și a amenajat câteva pârtii de toată frumusețea, a montant un telescaun ultramodern și a urcat entertainment-ul în vârf de munte. Iar turiștii n-au întârziat să apară, chiar dacă sezonul acesta de schi a fost aproape complet ratat. A lipsit zăpada! 

Romeo Dunca încearcă să deschidă ochi de mai bine de zece ani, dar cum prea puțini i-au împărtășit viziunea, a ales să intre în politică. A anunțat că va dona județului ceea ce a reușit să construiască deja pe Muntele Mic – Nedeia și că va încerca, în cazul în care va fi ales, din postura de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, să lege într-un final Muntele Mic de Poiana Mărului. Locul în care, spun specialiștii, se respiră cel mai curat aer de pe planetă. 

expresb 1000x100

În planurile lui Romeo Dunca de dezvoltare a domeniului schiabil, spune însă consilierul județean PNL Dumitru Rujan, trebuie obligatoriu inclus și municipiul Caransebeș. „Acum e momentul ca Muntele Mic să se bucure în sfârșit de dezvoltarea pe care o merită. Despre eforturile lui Romeo Dunca nu are rost să mai vorbesc, sunt extraordinare. Sunt șanse mari ca dumnealui să fie noul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și atunci sunt convins că lucrurile se vor mișca altfel, cu o altă viteză. Nu trebuie ocolit însă Caransebeșul. Aici ar trebui să fie punctul de plecare spre cele două zone absolut superbe. E absolut obligatoriu să legăm Poiana Mărului de Muntele Mic, avem nevoie de instalație pe cablu, ca să nu mai fie nevoiți turiștii să urce cu mașinile până sus pe munte. E momentul să includem în acest proiect primăriile din Caransebeș, Zăvoi și Turnu Ruieni pentru că sunt interesele întregii zone. Muntele Mic și Poiana Mărului pot dezvolta toată zona, de la Caransebeș la Zăvoi și în partea cealaltă până la Turnu Ruieni”, a precizat pentru expressdebanat.ro, Dumitru Rujan. 

1000 x 200 gif