Carambol pe DN6, între Caransebeș și Buchin!

La această oră, pe DN6 (E 70),  la intrare în localitatea Buchin, se circulă dirijat pe un singur sens de mers din cauza unui accident rutier produs pe fondul nerespectării distanței între vehicule. Polițiștii recomandă respectarea normelor rutiere și prudență în trafic! 

În această dimineață, în jurul orei 07.45, a avut loc un accident rutier pe DN6, la intrare în localitatea Buchin.  „Întrucât nu a fost respectată distanța în mers, două autoturisme care circulau dinspre Băile Herculane spre Caransebeș s-au lovit față-spate la km 446+900 m, la intrare în localitatea Buchin. Din aceeași cauză, alte două autoturisme care circulau în aceeași direcție au intrat în coliziune față-spate cu cele două vehicule avariate și oprite pe partea carosabilă”, ne transmite ag. șef adj. Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.