Carambol pe centura Caransebeșului! Patru tiruri, implicate într-un accident teribil

promovare online Timisoara Casa Auto

Patru autocamioane au fost implicate într-un accident rutier petrecut în urmă cu puțin timp pe centura Caransebeșului. 

În urmă cu puțin timp, pe varianta de ocolire a municipiului Caransebeș s-a produs un accident în care sunt implicate 4 autocamioane. Traficul rutier în zonă este blocat în totalitate până la finalizarea cercetării la fața locului.

Circulația rutieră este deviată prin municipiul Caransebeș, din sensurile giratorii Buchin și Jupa și intersecție Iaz. Participanții la trafic sunt sfătuiți să circule cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

UPDATE, ora 15.50

Pompierii militari anunță că, în urma evenimentului, o persoană a fost încarcerată, iar ulterior a fost declarată decedată. O altă persoană și-a fracturat un picior. Ambele cazuri au fost preluate si transportate la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș de către echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin. Unul dintre TIR-uri, încărcat cu grâu, este răsturnat.

Echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului Caransebeș au acționat pentru descarcerarea victimei și asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

promovare banner maxagro

UPDATE, ora 16.20

Atât persoana care a decedat, cât și cea rănită sunt cetățeni bulgari. Cei trei șoferi de TIR care au putut fi testați cu aparatul etilotest nu consumaseră alcool.

Rămâi pe Express de Banat! Revenim cu detalii!

Sursă foto: Arhivă

publicitate tmc 640