Caracatița penală din Camera de Comerț, în plasa DNA!

Procurorii DNA au în lucru cel mai amplu dosar de corupţie din Caraş-Severin, dosar care va dinamita aproape toată clasa politică!

Procurorii anticorupție se pregătesc să dea lovitura în Caraş-Severin, după ce au intrat pe filiera unei reţele transpartinice care acţiona în cele mai importante instituţii publice din judeţ. Oameni importanţi din administraţie, finanţe şi justiţie au realizat o adevărată caracatiţă ce atenta la banii publici. Pentru a-i deconspira, procurorii au pus la cale o amplă anchetă la Camera de Comerţ.

Au intrat astfel în atenția lor nume grele din politică şi administraţie, care vor ajunge să dea, cel mai probabil, cu subsemnatul la DNA. Şi asta, în pofida faptului că însăşi caracatiţa penală din Camera de Comerţ îşi are propriile cârtiţe chiar printre anchetatori!

Interceptări telefonice, fotografii, filmări şi filaje, ascultări ambientale şi stenograme exclusive, toate vor fi făcute publice în urma informaţiilor obţinute de DNA. Dosarul este unul extrem de important şi priveşte politicieni, înalţi demnitari, avocaţi şi funcţionari ai Statului, cu toţii prinşi în tentaculele acestei caracatiţe penale care a controlat tot judeţul cu tentaculele ei.

 

Rămâi pe Express de Banat să afli povestea caracatiţei penale din Camera de Comerţ și numele celor implicați în dosarul care zguduie județul!