Bogdan Bujor a fost adus de la București

Bogdan Bujor, fratele celui care și-a omorât mama în urmă cu mai mulți ani în cartierul Moroasa din Reșița, este cel care ar fi ordonat asasinarea omului de afaceri. Acesta a fost „săltat” de la București și adus la Parchet pentru audieri.

În urmă cu doar câteva minute, Bogdan Bujor, capul rețelei mafiote a fost adus la Reșița. Acesta ar fi coordonat din București acțiunile criminale din orașul de pe Bârzava, dar a fost prins la timp de polițiști. La intrarea în sediul Parchetului, acesta a spus că, deocamdată, nu are de făcut nicio declarație. În plus, întrebat de jurnaliști dacă ar putea fi vorba despre o înscenare, acesta a declarat că este posibil. Pentru moment, acesta așteaptă să vadă ce probe au adunat procurorii împotriva lui.

Cine este Dănuț Bujor
Fratele capului rețelei mafiote este autorul unei cumplite crime, ce a avut loc la Reșița, acum trei ani. Acesta și-a omorât mama cu sânge rece. Cumplita tragedie a zguduit liniştea tuturor locatarilor din cartierul Moroasa.

Mama celor doi frați a fost găsită decedată în holul apartamentului în care locuia. În vârstă de 48 de ani, Tudoriţa Bujor avea un cuţin înfipt în piept, primele indicii ducând către o crimă.

Principalul suspect a fost, încă de la început, fiul cel mare al acesteia, Dan Bujor. Tânărul de 27 de ani a fost văzut de vecini ieşind din bloc cu aproximativ un sfert de oră înainte de găsirea cadavrului mamei sale.

Fratele victimei susţine că suspectul este consumator de droguri. Dănuț Bujor nu le-a dat prea mari bătăi de cap polițiștilor pentru că s-a prezentat la sediul poliției și și-a recunoscut fapta. Acest lucru s-a întâmplat la doar câteva ore după producerea tragediei.