Captură impresionantă de țigări pe o stradă din Reșița!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Sute de cartușe de țigări au fost descoperite în două mașini pe o stradă din Reșița! Captura a fost făcută noaptea trecută de polițiștii de ordine publică.

Descoperire impresionantă pe o stradă din Reșița în timpul programului de patrulare. În jurul orei 2.40, polițiștii municipiului au oprit în trafic două autoturisme care se deplasau pe strada Gloria din oraș, fiind conduse de doi reșițeni de 23, respectiv 41 de ani. Oamenii legii i-au chemat la fața locului pe colegii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, iar în urma verificării celor două autoturisme, polițiștii au constatat că în interiorul acestora se aflau mai multe baxuri cu țigarete fără timbru fiscal.

„Cei în cauză au fost conduși la sediul Poliției pentru verificări, fiind stabilită cu exactitate cantitatea de țigarete: 90.000 (450 de cartușe)”, anunță Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

promovare banner maxagro

Mașinile, dar și miile de pachete de țigări au fost confiscate pentru continuarea cercetărilor, iar cei doi șoferi s-au ales cu dosar penal pentru contrabandă.

publicitate tmc 640