Captură importantă de droguri a DIICOT Timișoara

plantatie droguri timisoara (3)
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

DIICOT Timișoara a făcut una dintre cele mai mari capturi de droguri din țară, de anul acesta.

Anchetatorii au descoperit o plantație de cannabis întinsă pe o suprafață de aproximativ 4.000 de metri pătrați, într-o zonă rurală din județul Timiș. Au făcut 11 percheziții și au găsit 400 de kilograme de masă verde (plantă canabis), 60 de kilograme muguri de canabis și 68 de kilograme de canabis, ambalate în pungi vidate de câte un kilogram.

„Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, 6 persoane bănuite ar fi înființat și întreținut, în scopul comercializării, o cultură outdoor de canabis, pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 – 4.000 de metri pătrați, într-o zonă rurală a județului Timiș. Pentru a nu fi observată, cultura a fost dezvoltată într-o zonă cu vegetaţie deasă, în proximitatea unui râu, care a asigurat necesarul de apă prin intermediul unui sistem extins de irigaţii format din ţevi și racorduri”, spun procurorii DIICOT.

plantatie droguri timisoara (2)

Traficanții au împânzit zona plantației cu camere video cu transmisie live pentru a vedea orice mișcare și pentru a afla imediat dacă se apropie oamenii legii. Aceștia din urmă au folosit însă o dronă pentru a localiza plantația.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

DIICOT TImișoara a reținut, pentru 24 de ore, 8 suspecți și va propune, vineri, arestarea lor pentru 30 de zile.

plantatie droguri timisoara (1)

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/