Captură de sezon impresionantă! Peste 250 de kilograme de articole pirotehnice, confiscate la Reșița

Găsirea de articole pirotehnice deținute fără drept reprezintă de ani buni o acțiune obișnuită a polițiștilor la final de decembrie. Astăzi vorbim însă despre o captură-record!

Peste 250 de kilograme de articole pirotehnice au fost găsite de polițiști în urma perchezițiilor efectuate ieri, la Reșița, la 5 adrese. Este vorba despre locuințele a 3 bărbați, o unde polițiștii au găsit peste 3.000 de articole pirotehnice de diferite tipuri.

„La adresele celor 3 bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 48 de ani, au fost găsite și ridicate 3.320 de materiale pirotehnice, în total 253 kg, ambalate în cutii, pungi și baterii, despre care există indicii că ar fi fost deținute cu scopul de a fi comercializate, fără a fi autorizați în acest sens, precum și 1.780 lei, care ar fi fost proveniți din astfel de activități”, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărășeni.

gif card de energie dacus 1000x100

La acțiuni au participat polițiști de la Serviciul de Ordine Publică, Poliția Municipiului Reșița, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/