Ion Goga are o experiență de 12 ani în administrație

Primar pentru două mandate consecutiv și viceprimar pentru încă un mandat, Ion Goga are o experiență de invidiat în administrația publică locală. S-a născut în localiatea Șopotu Nou, din Valea Almăjului, dar s-a format ca om la Oravița.

Ion Goga este absolvent al facultății de matematică-informatică, dar marea lui pasiune este administrația publică. Studiile l-au ajutat doar să gesioneze mai bine banul public pe parcursul celor 12 ani pe care i-a petrecut la cârma Primăriei Oravița. Fiind crescut în spiritul cifrelor, al lumii reale, fostul edil-șef crede că la cele mai recente alegeri locale a pierdut funcția de conducere din executivul orăvițean, tocmai pentru că nu a găsit o cale de comunicare adecvată, prin care să le transmită oamenilor mesajul său.

Pentru că a fost sancționat, se simte însă dator să încerce să găsească numitorul comun, prin care să le explice locuitorilor că dorește să lucreze în favoarea lor, în favoarea promovării istoriei locale, prin care zona Oravița-Anina poate fi făcută celebră la nivelul întregului mapamond pentru frumusețile pe care le deține. Poziția cea mai potrivită pentru lobby este Camera Deputaților, acolo unde dorește să ajungă din postura de candiat al Alianței România Dreaptă, pentru Colegiul 4.

Sub lupa autoanalizei
Deși inițial fostul primar a dorit să stea departe de viața lumii publice, dar și politice, în cele din urmă, la insistențele celor din jur, Ion Goga a luat decizia să candizeze, în speranța obținerii unei poziții mai bune pentru Valea Almăjului, poziție din care îi va putea îndruma și ajuta mai bine pe oameni. Ba mai mult, este convins că intră în luptă ca să realizeze ceva pentru locuitori, dar și pentru comunitate.

„În urma unei analize proprii, am ajuns la concluzia, în primul rând că nu sunt bătrân deloc, nici măcar nu am 60 de ani împliniți, deci este exclus să fiu un alt parlamentar care dormitează prin sălile Parlamentului. În al doilea rând, am o experiență administrativă pe care nu o au foarte mulți din zonă. Repet, sunt primul primar de după Revoluție, care a deținut două mandate la Oravița. În toți acești ani am ajuns să cunosc foarte bine oamenii, nevoile și problemele zonei și, foarte important, care ar fi soluțiile la aceste probleme. Și, iată, cum se conturează a treia concluzie a analizei mele, și anume, am proiecte pe care, dacă aș reuși să le duc la îndeplinire, fie și parțial, ar schimba viața oamenilor din zonă. Și acest lucru nu este o laudă, nu este o figura de stil, ci este o concluzie pe care am tras-o după 12 ani de experiență în administrație”, a concluzionat Ion Goga, candidatul ARD la ocuparea unei funcții de deputat în Colegiul 4. (P)

 

Comments

 1. Pakatos says:

  Intrebari pentru candidatii ard:

  1. De ce au taiat oamenii lui Boc si ai lui Blaga pensiile batranilor?
  2. De ce au taiat PDL-istii salariile milioanelor de bugetari?
  3. De ce au crescut Boc si Blaga TVA-ul si, odata cu el, toate preturile
  ?
  4. De ce nu a platit nimeni pentru dezastrul Romaniei din guvernarile Boc si Ungureanu?
  5. De ce au inchis peste 60 de spitale in toata tara, lasand romanii sa moara cu zile?

 2. Sipatizant says:

  raspuns pentru Pakatos:

  1. Oamenii lui Boc, adica Tabugan, Secasan si Vali Rusu??? (USL!!!)
  2. Tot astia de la punctul 1
  3. A crescut din vina candidatilor actuali ARD? Cred ca nu esti chiar asa tembel sa afirmi asta.
  4. Citeste punctul 3.
  5, Citeste punctele 1-4, fa un rezumat si o sa vezi cine le-a inchis.

  Hai noroc 🙂

 3. Pakatos says:

  Simpatizantule…iti spune ceva sorin frunzaverde?
  …multumesc…AM SCRIS TOT,ASA-I?…:)
  da-ma dreq de simpatik ce le mai stiu…
  baftalo…