Când va fi gata lărgirea drumului către Moșnița Nouă? Călin Dobra speră că anul viitor

Lărgirea la patru benzi a drumului spre Moșnița Nouă e de mult timp pe agenda publică a autorităților locale și județene din Timișoara, măcar la nivel declarativ. Deocamdată însă cetățenii nu văd nimic concret. Președintele Consiliului Județean spune că lucrarea va dura 9 luni.

Dobra speră ca licitația pentru proiectare și execuție să nu fie contestată. „Lucrarea are un termen de nouă luni din momentul în care vom avea desemnat constructorul și sper ca zilele acestea să avem constructorul și să nu avem contestații la licitații, contestații care pot împinge foarte mult desemnarea constructorului”, a punctat președintele CJ Timiș.

Viitoarea centură ocolitoare a Timișoarei va avea o intersecție cu drumul ce leagă Timișoara de Moșnița Nouă. „Varianta de sud va avea o intersecție cu drumul județean. Se va realiza un sens giratoriu cu descărcare de pe centura de sud, vom asigura tot ce înseamnă investiția și accesul cetățenilor pe drumul județean, dar în același timp accesul la varianta de sud a centurii de ocolire”, a mai spus Dobra.